ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

03 ΕΩΣ 06 ΜΑΪΟΥ
295 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΠΑΣΧΑ ΣΤΟ ΦΙΟΡΟ ΤΟΥ ΛΕΒΑΝΤΕ

 

1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 03/5

Αναχωρούμε για την εκδρομή Πασχα στη Ζακυνθο 06.30 το πρωί από Ομόνοια κάνοντας μία ενδιάμεση στάση για καφέ και Πρωινό. Ύστερα συνεχίζουμε για το λιμάνι της Κυλλήνης όπου θα επιβιβασθούμε στο καράβι για Ζάκυνθο. Φτάνοντας στον νησί θα επισκεφτούμε την Πλατεία Σολωμού, που αποτελεί την κεντρική πλατεία της πόλης της Ζακύνθου. Το όνομά της το έχει πάρει από έναν από τους πιο διάσημους Ζακυνθινούς, τον ποιητή Διονύσιο Σολωμό, του οποίου οι στίχοι συνθέτουν τον Εθνικό Ύμνο της Ελλάδος μας.

Εκεί θα έχουμε ελεύθερο χρόνο για την πρώτη γνωριμία μας με το νησί και το μεσημεριανό μας γεύμα. Στην συνέχεια θα αναχωρήσουμε για το ξενοδοχείο μας, οπού θα έχουμε τακτοποίηση στα δωμάτια και και ελεύθερο χρόνο για ξεκούραση. Το βράδυ θα δειπνήσουμε στο ξενοδοχείο με νηστίσιμα και μη εδέσματα σε ελεύθερο μπουφέ. Κατόπιν θα αναχωρήσουμε για την περιφορά του Επιταφίου. Έπειτα Επιστροφή στο ξενοδοχείο και διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ 04/5

Μετά το πρωινό μας γεύμα αναχωρούμε για το βόρειο τμήμα του νησιού, το Καταστάρι, της Βολίμες και το χωριό του Αγίου Νικόλαου. Όσοι επιθυμούν μπορούν να κάνουν μία βαρκάδα στις μαγικές γαλάζιες σπηλιές (Με έξοδα ατομικά). Έπειτα θα συναντήσουμε την χιλιοφωτογραφημένη παραλία του Ναυαγίου με την αμμουδερή παραλία και τα γαλαζοπράσινα νερά, όπου θα κάνουμε στάση για να θαυμάσουμε την υπέροχη θέα από την εξέδρα. Κατόπιν Θα επισκεφθούμε την Μονή της Αναφωνήτριας, εκεί που μόνασε ο Άγιος Διονύσιος κι έκρυψε από τα καταδιωκτικά αποσπάσματα το δολοφόνο του αδελφού του.

Αργότερα θα βρεθούμε στο χωριό του Αγίου Νικολάου όπου θα έχουμε παραμονή για το μεσημεριανό μας γεύμα. Κατόπιν αναχωρούμε για Μαριές και Μαχαιράδο όπου θα επισκεφτούμε την εκκλησία της Αγίας Μαύρας, Γνωστή για την εικόνα της Αγίας, από τον 3ο αιώνα μετά Χριστώ. Ύστερα Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Το βράδυ μετάβαση στον Ναό του Αγίου Διονυσίου στην πόλη της Ζακύνθου ή στην Εκκλησία της Μητρόπολης για να παρακολουθήσουμε την Ανάσταση με πυροτεχνήματα και γιορτινή ατμόσφαιρα. Έπειτα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας για το Αναστάσιμο δείπνο σε πλούσιο μπουφέ με εκλεκτά εδέσματα και διανυκτέρευση. ( Χριστός Ανέστη)!

ΠΑΣΧΑ ΣΤΗ ΖΑΚΥΝΘΟ

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 05/5: 

Μετά το πρωινό μας θα έχουμε χρόνο να χαλαρώσουμε και να χαρούμε τους όμορφους χώρους του ξενοδοχείου. Γύρω στις 12.00 το πρωί θα αρχίσουν να σερβίρονται πασχαλινοί μεζέδες και ουζάκι ή κρασί στο χώρο της πισίνας. Όποιος επιθυμεί μπορεί να συμμετέχει στο ψήσιμο του Οβελία. Στη συνέχεια Θα ακολουθήσει Πασχαλινός μπουφές με συνοδεία ζωντανής μουσικής, παραδοσιακούς χορούς, ψητά αρνιά γλέντι και χορό. Έπειτα ξεκούραση και το βράδυ προαιρετική βόλτα σε τοπική ταβέρνα για φαγητό, μουσική, καντάδες και γλέντι.

4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 06/5: 

Μετά από το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την τελευταία βόλτα στο νησί της Ζακύνθου. Θα επισκεφτούμε τον ναό του Αγίου Διονυσίου που είναι ο πολιούχος του νησιού. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε το ωραιότερο μπαλκόνι του νησιού τη Μπόχαλη, η οποία φημίζεται για την εκπληκτική πανοραμική θέα της πόλης από ψηλά. Υπάρχουν πολλές καφετέριες και ταβέρνες για να καθίσετε και να απολαύσετε την όμορφη θέα σε συνδυασμό με το καφέ σας η ένα τοπικό παραδοσιακό γλυκό (φρυγανιά). Κατόπιν παίρνουμε τον δρόμο για την πόλη όπου θα παραμείνουμε για τα τελευταία μας ψώνια. Μετά επιβιβαζόμαστε στο πλοίο για την Κυλλήνη. ‘Υστερα επιστρέφουμε στην Αθήνα με ενδιάμεσες στάσεις και τις καλύτερες αναμνήσεις από την εκδρομή Πασχα στη Ζακυνθο.

Τιμή 

Σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο: 295€
Παιδί από 5 έως 12 ετών στο δωμάτιο των γονέων: 170€
Παιδί από 0 έως 4 ετών στο δωμάτιο των γονέων: Δωρεάν
Μονόκλινο: 375€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν
  • 3 διανυκτερεύσεις στο Tsilivi beach hotel Hotel 4*
  • 3 Πρωινά σε μπουφέ
  • Δείπνο σε μπουφέ τη Μ. Παρασκευή
  • Το Αναστάσιμο δείπνο σε μπουφέ
  • Το Πασχαλινό γεύμα με συνοδεία ζωντανής μουσικής ποτά και αναψυκτικά ( Μπίρα κρασί )
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κυλλήνη – Ζάκυνθο – Κυλλήνη
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια σε χώρους η μουσεία
  • Ότι αναφέρετε ως προαιρετικό
  • Ο φόρος διαμονής ξενοδοχείου

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr