ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ – ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΕ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ & ΣΚΙΑΘΟ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

22 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
 180 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΑΡΧ. ΜΟΥΣΕΙΟ ΘΗΒΩΝ – ΠΑΡΑΛΙΑ ΘΕΟΛΟΓΟΥ – ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ

Αναχώρηση 07:00π.μ.από Πειραιά και 07:20π.μ από Αθήνα για Θήβα όπου θα επισκεφτούμε το σύγχρονο Αρχαιολογικό Μουσείο Θηβών(έξοδα ατομικά) ένα από τα σημαντικότερα αρχαιολογικά μουσεία στην Ελλάδα, καθώς μερικές από τις συλλογές που περιλαμβάνει είναι σπάνιες ή μοναδικές στο είδος τους. Κατόπιν για παραθαλάσσιο οικισμό Θεολόγο Φθιώτιδας, μια ειδυλλιακή τοποθεσία όπου θα υπάρχει χρόνος για να απολαύσετε το μπάνιο σας αλλά και το γεύμα σας σε κάποιο από τα γραφικά ταβερνάκια παραλιακό δρόμο με θέα το απέραντο γαλάζιο. Εν συνεχεία για Καμένα Βούρλα και τακτοποίηση στο παραθαλάσσιο ξενοδοχείο. Δείπνο και χρόνος ελεύθερος για βόλτα στο κοσμικό θέρετρο. Διανυκτέρευση.

ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ - ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΕΣ ΣΕ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ & ΣΚΙΑΘΟ

2η ημέρα: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΣΚΙΑΘΟ

Πρωινό στο ξενοδοχείο μας και αναχώρηση για Γλύφα όπου επιβιβαστούμε στο καραβάκι για να ξεκινήσουμε την όμορφη κρουαζιέρα μας που ύστερα από 2 ώρες θα μας φέρει στη Σκιάθο και πρώτα στις πανέμορφες Κουκουναριές, τη μεγαλύτερη και ομορφότερη παραλία του νησιού. Τα καταγάλανα νερά μας περιμένουν για μια βουτιά και τα αμέτρητα πεύκα που κυριολεκτικά σταματούν εκεί που αρχίζει η αμμουδιά θα μας προσφέρουν τον ίσκιο τους για να ξεδιψάσουμε με μια παγωμένη μπύρα πριν συνεχίσουμε για το λιμάνι του νησιού. Αποβίβαση για να περπατήσουμε στο νησί του Παπαδιαμάντη και να γευματίσουμε γεύμα σας σε μία από τις παραδοσιακές ταβέρνες της γραφικής παραλίας με φόντο το Μπούρτζι. Το καραβάκι αναχωρεί για την επιστροφή μας. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, καινούρια happenings εν πλω και διασκέδαση μέχρι να επιστρέφουμε ξανά στο λιμάνι αναχώρησης μας. Κατόπιν επιστροφή στα Καμένα Βούρλα και στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΑ ΛΙΧΑΔΟΝΗΣΙΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και αναχώρηση για να επιβιβαστούμε στο καραβάκι για να ξεκινήσουμε την κρουαζιέρα μας στα μαγευτικά Λιχαδονήσια. Τα κατάφυτα νησάκια με το απέραντο γαλάζιο και το μοναδικό χρώμα τους τα οποία θα μας προσφέρουν εξωτικές εικόνες από μέρη μακρινά. Το σύμπλεγμα των νησιών είναι δημιούργημα ηφαιστειώδους ενέργειας, το μεγαλύτερο λέγεται Μανόλια είναι κατάφυτο και εκεί βρίσκεται η παραλία με τα τιρκουάζ νερά και το καλά οργανωμένο beach bar όπου θα απολαύσουμε το μπάνιο μας. Εν συνεχεία θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεση καθοδόν στάση φτάνουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Τιμή 

180 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
220 € μονοκλινο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 1 διανυκτέρευση στο παραλιακό ξενοδοχείο SISSY 3* στα Καμένα Βούρλα
  • 2 πρωινά & 2 δείπνα
  • εισιτήρια για την κρουαζιέρα στα Λιχαδονήσια
  • εισιτήρια για την κρουαζιέρα στην Σκιάθο
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23) ο οποίος ανέρχεται σε 3 ευρώ ανά διαμονή
  • αρχηγός συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr