ΣΕΡΡΕΣ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

26 – 28 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
225 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ELPIDA RESORT & SPA 4*

ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΣΕΡΡΕΣ

Αναχωρούμε για την Τριήμερη Εκδρομή σε Σέρρες Θεσσαλονίκη και Λίμνη Κερκίνη 07.00 το πρωί από Oμόνοια. Πραγματοποιούμε μία στάση για καφέ στο ύψος της Λαμίας και έπειτα επισκεπτόμαστε την περιοχή του Κορινού πραγματοποιώντας προαιρετικό μεσημεριανό γεύμα. Συνεχίσουμε για την πόλη των Σερρών και το ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa 4 * που βρίσκεται σε μία ιδανική τοποθεσία, την κοιλάδα των Αγίων Αναργύρων. Η Τοποθεσία συνδυάζει την ησυχία της εξοχής με την πρακτικότητα του κέντρου, βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και απέχει μόλις 5 λεπτά από τον κέντρο των Σερρών. Μετά την άφιξή μας ακολουθεί τακτοποίηση στα δωμάτια του ξενοδοχείου, δείπνο και διανυκτέρευση.

ΣΕΡΡΕΣ - ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

2η ημέρα: ΑΝΩ ΠΟΡΟΙΑ – ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ – ΟΧΥΡΟ ΡΟΥΠΕΛ – ΛΙΜΝΗ ΚΕΡΚΙΝΗ

Μετά το πρωινό μας, επισκεπτόμαστε το μοναστήρι του Τιμίου Προδρόμου που ιδρύθηκε το 1275 από τον επίσκοπο Ιωαννίκιο και αποτελεί ένα εκπληκτικό μνημείο της Βυζαντινής τέχνης. Ανακαινίστηκε αρκετές φορές, ιδιαίτερα μετά την περίοδο της Τουρκοκρατίας που σημειώθηκαν αρκετές καταστροφές. Αφού πραγματοποιήσουμε το προσκύνημα μας, παίρνουμε το δρόμο για το Ν. Πετρίτσι και το Οχυρό του Ρούπελ. γνωστό σε όλους μας για την αντίσταση των Ελλήνων στις γερμανικές μεραρχίες την περίοδο της επανάστασης. Ύστερα η διαδρομή μας συνεχίζετε για την κωμόπολη της Κερκίνης αλλά και την ομώνυμη λίμνη. Η Λίμνη Κερκίνης αποτελεί ένα θαύμα της φύσης με χλωρίδα, πανίδα αλλά και έναν μοναδικό υγροβιότοπο στο βόρειο τμήμα της κοιλάδας του Στρυμόνα που προστατεύεται από τη Σύμβαση Ραμσάρ. Όσοι επιθυμούν μπορούνε να πραγματοποιήσουν Προαιρετική βαρκάδα (καιρού επιτρέποντος) και μεσημεριανό γεύμα.. Το απόγευμα επιστρέφουμε στο ξενοδοχείο μας με χρόνο ελεύθερο για βόλτα η και ξεκούραση. Τέλος, Δείπνο και Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΣΕΡΡΕΣ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αφήνουμε την πόλη των Σερρών. Επόμενος αλλά και τελευταίος σταθμός μας είναι η συμπρωτεύουσα, η όμορφη Θεσσαλονίκη. Στην Θεσσαλονίκη επισκεπτόμαστε τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο, αλλά πραγματοποιούμε και μία βόλτα στο πάρκο του Λευκού Πύργου. Τέλος παίρνουμε τον δρόμο της Επιστροφής για την Αθήνα μας με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και καφέ.

Τιμή 

225 €  κατ άτομο σε δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
Παιδιά από 5 έως 12 ετών 160€ στο δωμάτιο των γονέων
Παιδιά από 0 έως 4 ετών δωρεάν στο δωμάτιο των γονέων
Μονόκλινο: 285€

Περιλαμβάνονται:

  • Μεταφορά με πολυτελές πούλμαν της εταιρίας μας
  • 2 Διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο Elpida Resort & Spa 4*
  • 2 Πρωινά και 2 Δείπνα σε μπούφε στο ξενοδοχείο
  • Περιλαμβάνεται είσοδος σε πισίνα, γυμναστήριο, υδρομασάζ, σάουνα και ατμόλουτρο
  • Περιηγήσεις και εκδρομές που αναφέρονται στο πρόγραμμα
  • Συνοδός του γραφείου μας
  • Ασφάλεια αστικής και επαγγελματικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  •  Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό
  •  Ο φόρος διαμονής όπου καταβάλλεται στο ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr