ΥΔΡΑ – ΠΟΡΟΣ – ΑΙΓΙΝΑ
ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΕΚΔΡΟΜΗ – ΣΑΒΒΑΤΟ 17/05/2025

Ώρα αναχώρησης από την Ομόνοια 6.30

Κρουαζιερόπλοιο: COSMOS Λιμάνι Αναχώρησης: Μαρίνα Καλλιθέα

Με την άφιξή στο λιμάνι θα σας υποδεχθούν οι αξιωματικοί και οι πλοιοσυνοδοί μας για να σας οδηγήσουν είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, όπου η ορχήστρα ήδη ανεβάζει τους ρυθμούς του κεφιού, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση.

Στις 08.00 αναχωρούμε για τα 3 πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού.

Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.

1η στάση ΥΔΡΑ – Χρόνος Παραμονής: 1 ώρα & 50 λεπτά

Ύδρα. Με την είσοδό μας στο λιμάνι, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.

2η στάση ΠΟΡΟΣ
Χρόνος Παραμονής : 50 λεπτά

Πόρος. Παρ’ ότι είναι το πιο μικρό από τα 3 νησιά έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες.

3η στάση ΑΙΓΙΝΑ
Χρόνος Παραμονής: 2 ώρες και 5 λεπτά

Αίγινα. Είναι το μεγαλύτερο από τα 3 νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού μπορείτε να επιλέξετε — με επιπλέον κόστος -, μία από τις 3 προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουμε.
1η Εκδρομή: Ξενάγηση στον Ναό της Αφαίας.2η Εκδρομή: Πανοραμικός γύρος του νησιού.3η Εκδρομή: Προσκύνημα στο Μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου. Για όσους αποφασίσουν να παραμείνουν στην πόλη και το γραφικό λιμάνι του νησιού, ένας όμορφος περίπατος στα δρομάκια, την αγορά και τα ιστορικού ενδιαφέροντος σημεία σίγουρα θα τους εντυπωσιάσει.

Τιμή συμμετοχής: 75 € /άτομο – Παιδί 5-12 ετών 50 €

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά από κ προς το γραφείο με πούλμαν μέχρι το λιμάνι αναχώρησης
  • Μεσημεριανό φαγητό μέσα στο κρουαζιερόπλοιο
  • Παραδοσιακό γλέντι με ζωντανή μουσική στο τέλος της εκδρομής

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail: info@fourseasonsgreece.gr