ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

10 ΕΩΣ 12 ΜΑΪΟΥ
ΜΟΝΟ 170 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ – ΚΟΡΥΣΧΑΔΕΣ – ΜΕΓΑΛΟ ΧΩΡΙΟ – ΜΟΝΗ ΠΡΟΥΣΟΥ – KΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ

 

1η ημέρα:

Ξεκινούμε την εκδρομή στα χωρια της Ορεινης Ευρυτανιας  στις 7:30 π.μ. και με στάση καθ’ οδόν στην Εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας. θα αρχίζουμε ν’ ανεβαίνουμε τον Τυμφρηστό, για να φτάσουμε στο πανέμορφο Καρπενήσι, σκαρφαλωμένο στις νότιες πλαγιές του  (960 μ.) και αγκαλιασμένο από έλατα, πεύκα και καστανιές, αποτελεί έναν από τους δημοφιλέστερους προορισμούς της χώρας μας. Θα καταλήξουμε στο προάστιο Κεφαλόβρυσο, όπου θα παραμείνουμε για το γεύμα μας, κάτω από τα πλατάνια και τα τρεχούμενα νερά που πηγάζουν από τον Καρπενησιώτη ποταμό. Εν συνεχεία για το χωριό, για να τακτοποιηθούμε στο  ξενοδοχείο μας. Το υπόλοιπο της ημέρας ελεύθερο για βόλτα έως το δείπνο. Κατόπιν, διανυκτέρευση.

ΧΩΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΕΙΝΗΣ ΕΥΡΥΤΑΝΙΑΣ

2η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για Κορυσχάδες, που είναι ένας διατηρητέος οικισμός με ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα αρχιτεκτονική στα παραδοσιακά σπίτια, που είναι περιτριγυρισμένα από ελάτινα δάση, στάση στην όμορφη πλακόστρωτη πλατεία του χωριού. Η επόμενη στάση μας θα γίνει στο Μεγάλο Χωριό. Έναν πανέμορφο οικισμό, σε υψόμετρο 720 μ. που είναι χτισμένος στις πλαγιές της Καλιακούδας, μέσα σε ένα πυκνό δάσος από έλατα. Συνεχίζουμε για το Μοναστήρι της Παναγίας της Προυσιώτισσας που βρίσκεται χτισμένο σ’ έναν απόκρημνο βράχο, με την εικόνα της Παναγίας και το αξιόλογο ξυλόγλυπτο τέμπλο του ναού, προσκύνημα. Κατόπιν, θα έχουμε το γεύμα μας στην περιοχή, ενώ αργότερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας για δείπνο και διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

Την τελευταία μέρα της εκδρομής μας, μετά το πρωινό αναχωρούμε για τη Φραγκίστα ένα από τα ωραιότερα χωριά της Ευρυτανίας γεμάτο με έλατα και φτάνουμε στην τεχνητή λίμνη Κρεμαστών όπου θα διασχίσουμε την Γέφυρα επισκοπής πάνω από την λίμνη που συνδέει τους Νομούς Ευρυτανίας και Αιτωλοακαρνανίας, στάση για ν’ απολαύσουμε την πανοραμική θέα. Συνεχίζουμε την όμορφη διαδρομή μας για Αγρίνιο και φτάνουμε στην περιοχή της Λίμνης Τριχωνίδας παραμονή, γεύμα. Κατόπιν για Αντίριο όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για Ρίο και με ενδιάμεσες στάσεις θα καταλήξουμε στα σημεία που επιβιβαστήκαμε.

Τιμή : 170 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • Δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο ANESIS DELUXE 3* στο κέντρο του ΚΑΡΠΕΝΗΣΙΟΥ σε δίκλινα δωμάτια
  • 2 πρωινά σε μπουφέ
  • 2 δείπνα
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
  • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
  • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο 

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr