ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ – ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΧΩΡΙΑ ΚΟΖΙΑΚΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

22 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
 195 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΕΛΑΤΗ – ΝΕΡΑΪΔΟΧΩΡΙ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ
ΟΙΚΟΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΤΖΙΠ 4Χ4 

 

1η ημέρα: ΠΕΡΑΙΑΣ/ΑΘΗΝΑ – Λ. ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ

Αναχώρηση 07:00πμ. από Πειραιά και 07:20 από Αθήνα για Λαμία(ΕΟ)στάση, Δομοκό, Καρδίτσα και φτάνουμε στην τεχνητή Λίμνη Πλαστήρα -χτισμένη σε υψόμετρο 1.000μ-και συγκεκριμένα στην πλάζ Λαμπερού, μια μαγευτική τοποθεσία που προσφέρει φανταστική θέα στη λίμνη που αποτέλεσε για την εποχή της ενα ιδαιτέρως πρωτοποριακό τεχνικό έργο. Παραμονή για γεύμα.Επόμενος προορισμός μας η επιβλητική περιοχή των Μετέωρων για να τακτοποιηθούμε στο ξενοδοχείο μας, δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ - ΛΙΜΝΗ ΠΛΑΣΤΗΡΑ - ΧΩΡΙΑ ΚΟΖΙΑΚΑ

2η ημέρα: ΔΡΥΜΟΣ ΒΑΛΙΑ ΚΑΛΝΤΑ – ΣΠΗΛΑΙΟ

Πρωινό και αναχώρηση για περιοχή Γρεβενών και το δίτοξο γεφύρι του Ζιάκα που θα αποτελέσει την αφετηρία της εξαιρετικής εκδρομής μας που συνδυάζει πορεία με 4Χ4 αλλά και ελαφριά πεζοπορία* στον ακατέργαστο Εθνικό Δρυμό της Βάλια Κάλντα. Ξεκινώντας από τα όρια του πυρήνα θα απολαύσουμε αρχικά όλη την θέα της κοιλάδας και το κοντράστ χρωμάτων ανάμεσα σε Μαύρη και Λευκόδερμο Πεύκη με το απαλό γαλάζιο χρώμα δημιουργία της θετικής ενέργειας του σύμπαντος κόσμου .Διασχίζοντας την κοιλάδα ανάμεσα από την πιο εξελιγμένη μορφή φυσικής αποκλάδωσης προς το Αρκουδόρεμα θα ενημερωθούμε από τους εξειδικευμένους δασοπόνους για την πανίδα και την χλωρίδα του δρυμού όπως τα σπάνια κόκκινα πεύκα, την δηλητηριώδη πομπίνα, την σαρκοφάγο πιγκουίκουλα και θα γνωρίσουμε τη δενδροχρονολόγηση αλλά και τα σπάνια είδη μανιταριών.Θα αποχαιρετίσουμε τη κοιλάδα αφού γευτούμε ένα παραδοσιακό γλυκό της περιοχής και τη δροσιά των γάργαρων νερών της. Κατόπιν για το παραδοσιακό χωριό Σπήλαιο-με την ιστορική Μονή της Κοίμησης της Θεοτόκου-όπου θα έχουμε χρόνο για γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας.Δείπνο.Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΠΥΛΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ – ΧΩΡΙΑ ΚΟΖΙΑΚΑ – ΕΛΑΤΗ – ΑΘΗΝΑ/ΠΕΙΡΑΙΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πύλη,στάση στο τοξωτό γεφύρι του Αγ. Βησαρίωνα και συνεχίζουμε για τα όμορφα χωριά του Κόζιακα μέσα από μια διαδρομή αλπικής ομορφιάς η οποία διασχίζει το Περτούλι και τα καταπράσινα λιβάδια του και μας φέρνει σε υψόμετρο 1150 μ. για να επισκεφτούμε το γραφικό Νεραϊδοχώρι. Κατόπιν για το ξακουστό κεφαλοχώρι της περιοχής την καταπράσινη Ελάτη όπου και η παραμονή μας για γεύμα To απόγευμα επιστροφή περνώντας από Τρίκαλα, Δομοκό, Λαμία (ΕΟ) στάση και στη συνέχεια Αθήνα/Πειραιά.

*Συνιστάται ελαφρύς ρουχισμός και άνετα υποδήματα για τη πεζοπορία στο Δρυμό της Βάλια Κάλντα.

Τιμή 

195 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
255 € μονοκλινο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο FAMISSI 3* στην Καλαμπάκα
  • 2 πρωινά μπουφέ, 2 δείπνα
  • η εκδρομή με τα τζιπ 4Χ4 και η ξενάγηση από εξειδικευμένους δασοπόνους στο δρυμό της Βάλια Κάλντα
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 53 – v.4389/16) ο οποίος ανέρχεται σε 3 ευρώ ανά διαμονή
  • αρχηγός συνοδός
  • ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr