ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ & ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ
ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΗ ΝΗΣΟ ΣΦΑΚΤΗΡΙΑ

3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

22 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
 155 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΚΑΛΑΜΑΤΑ – ΠΥΛΟΣ – ΚΟΡΩΝΗ – ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ – ΜΕΘΩΝΗ
ΚΑΡΔΑΜΥΛΗ – ΝΕΟ ΟΙΤΥΛΟ – ΓΥΘΕΙΟ

 

1η ημέρα: 

Αναχώρηση 07:30πμ. από Πειραιά και 07:50 από Αθήνα, σύντομη στάση στο Αρτεμήσιο (ΕΟ) και από εκεί συνεχίζουμε για την όμορφη παραλία της Καλαμάτας όπου θα έχουμε χρόνο για μπάνιο και γεύμα. Επόμενος σταθμός μας η «μεσαιωνική αρχόντισσα» Κορώνη, το πούλμαν θα μας αφήσει στην είσοδο της πολιτείας και εμείς με τα πόδια μέσα από τα γραφικά καλντερίμια που θυμίζουν νησιώτικα καντούνια θα φτάσουμε στην παλιά πόλη που γοητεύει τον επισκέπτη με τα χαρακτηριστικό χρώμα της και το περίφημο Ενετικό κάστρο της. Κατόπιν για τον κόλπο του Ναυαρίνου και την ιστορική καθώς και αμφιθεατρικά χτισμένη Πύλο όπου και το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και διανυκτέρευση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ & ΛΑΚΩΝΙΚΗ ΜΑΝΗ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό μας ξεκινάμε κινούμενοι προς το νότο για να επισκεφτούμε αρχικά την παραλιακή Φοινικούντα και στη συνέχεια την πολύ γραφική Μεθώνη.Ύστερα θα συνεχίσουμε για το λιμανάκι της Γιάλοβας όπου και ξεκινάει η μίνι κρουαζιέρα μας διάρκειας 3μιση περίπου ωρών στην “εξωτική” Νήσο Σφακτηρία, ένα καλά κρυμμένο μυστικό με μοναδική ομορφιά και σπουδαίο παρελθόν. Εδώ,στο μέρος όπου διαδραματίστηκαν μερικές από τις σημαντικότερες μάχες της παλαιότερης αλλά και νεότερης ιστορίας της χώρας μας θα ζήσετε το δικό σας θαλασσινό παραμύθι βουτώντας στα καταγάλανα νερά που κρύβουν μοναδικές εικόνες από το περίφημο ναυάγιο αλλά και τον υπέροχο υποθαλάσσιο κόσμο με τους εντυπωσιακούς αστερίες και τα σπάνια ψάρια. Το απόγευμα επιστροφή και ελεύθερος χρόνος για βόλτα στην γοητευτική Πύλο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε με κατεύθυνση ανατολικά του Μεσσηνιακού κόλπου στις περιοχές της λεγόμενης “Έξω Μάνης” και περνώντας αρχικά από Στούπα θα σταματήσουμε στην Καρδαμύλη και απο εκει θα βρεθούμε στο παραλιακό Νέο Οίτυλο οπου και η παραμονή μας για μπάνιο και γεύμα.Το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο όμορφο Γύθειο και στη συνέχεια θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής και μετά απο ενδιάμεση καθ’ οδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Τιμή 

155 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
195 € μονόκλινο δωμάτιο
140 € κατ άτομο στο τρίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτέρευσεις στο ξενοδοχείο Galaxy 3* στην Πύλο
  • 3 πρωινά
  • η κρουαζιέρα στην Σφακτηρία
  • φόρος διαμονής (άρθρο 53 – v.4389/16) ο οποίος ανέρχεται σε 3 ευρώ ανά διανυκτέρευση
  • αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr