ΠΕΤΑΛΙΟΙ – ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ – ΜΑΡΜΑΡΙ – ΚΑΡΥΣΤΟΣ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

22 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
 155 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 

1η ημέρα: ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ – ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ

Αναχώρηση μέσω Μαραθώνα για το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Με το ferry boat θα περάσουμε στα Νέα Στύρα (45΄ λεπτά) και θα συνεχίσουμε για το ξενοδοχείο μας. Τακτοποίηση και χρόνος ελεύθερος για μπάνιο και γεύμα. Το απόγευμα θα πάμε βόλτα στο παραθαλάσσιο Νημπορειό και μετά στο χωριό Στύρα με την πανέμορφη πλατεία και γύρω παραδοσιακά σπίτια, εκκλησιές, πηγές και γενικά πολλές υπέροχες γωνιές! Ένα καφενείο και ταυτόχρονα ζαχαροπλαστείο που σε ταξιδεύει ιστορικά σε μιαν άλλη εποχή είναι το πανέμορφο Καφενείο Σαμαρτζή ενώ λίγο πάνω από την πλατεία βρίσκεται ο Πεύκος. Πήρε το όνομά του από τον αιωνόβιο Πεύκο που στολίζει την αυλή και είναι μαγειρείο με παραδοσιακή κουζίνα και ψητά της ώρας! Προαιρετικό γεύμα και το βραδάκι επιστροφή στο ξενοδοχείο μας, διανυκτέρευση.

ΠΕΤΑΛΙΟΙ – ΝΕΑ ΣΤΥΡΑ – ΜΑΡΜΑΡΙ – ΚΑΡΥΣΤΟΣ

2η ημέρα: ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΤΑΛΙΟΥΣ – ΜΑΡΜΑΡΙ – ΚΑΡΥΣΤΟΣ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για το Μαρμάρι ή την Κάρυστο όπου 2 έμπειροι δύτες και ένα επαγγελματικό φουσκωτό μας περιμένουν για μια μίνι κρουαζιέρα στους Πεταλιούς (κόστος 52€), δέκα μεγάλα και μικρά νησιά πολύ πλούσια σε πράσινο και βλάστηση γενικότερα. Οι εξειδικευμένοι συνοδοί μας θα μας ξεναγήσουν στα αξιοθέατα και στα μυστικά του υποβρύχιου κόσμου και θα μας προσφέρουν μάσκες, αναπνευστήρες και βατραχοπέδιλα ώστε να κολυμπήσουμε στα γαλαζοπράσινα νερά και να δούμε μόνοι μας τη θαλάσσια ζωή. Όσοι δεν θέλουν να κολυμπήσουν θα απολαύσουν τη θαλάσσια βόλτα από το σκάφος. Θα έχουμε περίπου 1 ώρα ελεύθερη σε κάποια παραλία, θα δροσιστούμε με φρούτο και αναψυκτικό και θα επιστρέψουμε γεμάτοι από όμορφες εικόνες στο Μαρμάρι.

Το μεσημέρι συγκέντρωση και όλοι μαζί θα πάμε στην Κάρυστο για μεσημεριανό γεύμα. Κατόπιν θα ανηφορίσουμε προς το χωριό Μύλοι που ήταν η πρώτη πρωτεύουσα της περιοχής. Τα άφθονα νερά βοηθούν ώστε να είναι πλούσια η βλάστηση και το χωριό να είναι πνιγμένο στο πράσινο. Παραμονή για καφεδάκι και επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

* Όσοι δεν συμμετέχουν στην κρουαζιέρα, θα τους πάμε για μπάνιο σε κάποια παραλία.

3η ημέρα: ΠΑΡΑΛΙΑ ΑΛΜΥΡΟΠΟΤΑΜΟΥ – ΑΜΑΡΥΝΘΟΣ

Μετά το πρωινό μας θα αναχωρήσουμε για την παραλία Αλμυροποτάμου ή Παναγιά. Αμμώδης και οργανωμένη παραλία στο τέλος της οποίας βρίσκεται ένα μοναδικό πειρατικό θεματικό πάρκο, με πάπιες, πολύ σκιά και ένα γεφυράκι που περνά πάνω από το ποταμάκι πριν εκβάλει στην θάλασσα. Παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Στην επιστροφή θα κάνουμε στάση στην Αμάρυνθο και θα επιστρέψουμε στην Αθήνα.

Τιμή : 155 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα κήπο +50€ μονόκλινο
Τιμή : 165 €  κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο με θέα θάλασσα +60€ μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

  • Το εισιτήριο του πούλμαν
  • Το  παραλιακό ξενοδοχείο VENUS BEACH HOTEL 3*
  • 2 διανυκτερεύσεις
  • 2 πρωινά
  • Αρχηγό – Συνοδό
  • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται

  • Ο φόρος διαμονής 3€ το δωμάτιο, ανά διανυκτέρευση
  • Η  βόλτα στους Πεταλιούς
  • Ότι δεν αναγράφεται στο παραπάνω πρόγραμμα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr