ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ
3 ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

11 ΕΩΣ 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
ΜΟΝΟ 190 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ
ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ESPEROS PALACE LUXURY & SPA HOTEL 4*

ΛΙΜΝΑΙΟΣ ΟΙΚΙΣΜΟΣ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΜΟΝΗ ΜΑΥΡΙΩΤΙΣΣΑΣ

Αναχώρηση στις 07:00πμ από Πειραιά και 07:20πμ από Αθήνα, μικρή στάση στην περιοχή της Λαμίας(Ε.Ο)για ξεκούραση. Συνεχίζουμε προς Θεσσαλία για την περιοχή της Καλαμπάκας(Ε.Ο)όπου και παραμονή για γεύμα. Μπαίνουμε στη Μακεδονία, στο νομό Γρεβενών και μέσω της Εγνατίας φτάνουμε στην Καστοριά. Άφιξη στη γραφικά αμφιθεατρική πόλη και πρώτη επίσκεψη στη Μονή Μαυριώτισσας, μια από τις πιο ιστορικές Μονές της Δ.Μακεδονίας με μοναδικές τοιχογραφίες και στον αύλειο χώρο ο πλάτανος 900 ετών «Διατηρητέο μνημείο της φύσης». Κατόπιν τακτοποίηση στο πολυτελές ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΝΥΜΦΑΙΟ

2η ημέρα: ΔΙΣΠΗΛΙΟ – ΠΡΕΣΠΕΣ – ΨΑΡΑΔΕΣ – ΑΓ. ΑΧΙΛΛΕΙΟΣ

Μετά το πρωινό μας αναχωρούμε για επίσκεψη στον ιστορικό Λιμναίο Οικισμό του Δισπηλιού στην περιοχή της Καστοριάς. Εν συνέχεια θα κατευθυνθούμε προς τον Εθνικό Δρυμό Μικρής & Μεγάλης Πρέσπας, από τους σημαντικότερους και ομορφότερους της Ευρώπης, προστατευόμενος από τη συνθήκη Ραμσάρ γνωστός για την πλούσια πανίδα και χλωρίδα. Θα επισκεφτούμε το ακριτικό -στα σύνορα με την Αλβανία -παραλίμνιο χωριό των Ψαράδων όπου και θα γευματίσουμε. Λίγο αργότερα θα γνωρίσουμε το νησάκι του Αγίου Αχιλείου στη μικρή Πρέσπα (το πέρασμα με τη γέφυρα στο νησάκι είναι μία άλλη ξεχωριστή εμπειρία στην περιοχή) και ύστερα θα επιστρέψουμε στην Καστοριά για να κάνουμε τη βόλτα μας στο κέντρο της πόλης αλλά και τα ψώνια μας στα φημισμένα καταστήματα γουναρικών. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΝΥΜΦΑΙΟ – ΣΙΑΤΙΣΤΑ – ΑΘΗΝΑ

Πρωινό και μια όμορφη εκδρομή ξεκινάει με πρώτο μας σταθμό έναν από τους πιο χαρακτηριστικούς πετρόκτιστους αλπικούς οικισμούς της χώρας μας, το γραφικό Νυμφαίο το οποίο δεσπόζει σε υψόμετρο 1350μ στο όρος Βίτσι. Έπειτα για την όμορφη Σιάτιστα με τα παραδοσιακά μακεδονίτικα αρχοντικά και τις βυζαντινές εκκλησίες και από εκεί θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής και με ενδιάμεσες καθοδόν στάσεις σε Καλαμπάκα(Ε.Ο) και Λαμία (ΕΟ) θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα/Πειραιά.

* Η σειρά του προγράμματος είναι πιθανόν να αλλάξει, αν κριθεί απαραίτητο για την καλύτερη εξέλιξη της εκδρομής, χωρίς καμία απολύτως παράλειψη.

Τιμή 

190 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο
185 € κατ’ άτομο στο τρίκλινο δωμάτιο
250 € σε μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο ESPEROS PALACE LUXURY & SPA HOTEL 4*
  • 2 πρωινά σε μπουφέ
  • 2 δείπνα
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 53 – v.4389/16) 7€/ανά διανυκτέρευση
  • αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων
  • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
  • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr