ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ
5ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

18 ΕΩΣ 22 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
365 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

 

1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση 6:30π.μ. από την πόλη μας με προοορισμό μας την Ηγουμενίτσα. Στάση καθ’ οδόν. Κατόπιν θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα ΡΙΟΥ – ΑΝΤΙΡΡΙΟΥ και εφόσον κάνουμε άλλη μία στάση καθ’ οδόν στην ΙΟΝΙΑ ΟΔΟ θα φτάσουμε στο ΜΕΝΙΔΙ παραμονή, γεύμα. Συνεχίζουμε για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για να μας μεταφέρει στο «Νησί των Φαιάκων» την ΚΕΡΚΥΡΑ. Θα παρακολουθήσουμε την περιφορά των Επιταφίων στο κέντρο της Πόλης. Εν συνεχεία για ΜΠΕΝΙΤΣΕΣ τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Νηστίσιμο Δείπνο(μπουφέ). Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη όπου θα παρακολουθήσουμε τη Λιτανεία του σκηνώματος του Αγ. Σπυρίδωνα. Στη συνέχεια σε κάθε καντούνι της πόλης θα ριχτούν εκατοντάδες κανάτια, ένα γραφικό έθιμο που θα παρακολουθήσουμε. Κατόπιν για ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΣΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή στο ξενοδοχείο για ξεκούραση. Το βράδυ παρακολούθηση της τελετής Αναστάσεως. Δείπνο(σερβιρισμένο). Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για ΑΧΙΛΛΕΙΟ «το καταφύγιο της ψυχής» της αυτοκράτειρας της Αυστρίας Σίσσυ, επίσκεψη. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, για το Πασχαλινό εορταστικό γεύμα(σερβιρισμένο), (με απεριόριστη κατανάλωση από κρασί, μπύρα και αναψυκτικά) με συνοδεία ορχήστρας για πραγματικό ξεφάντωμα. Το απόγευμα θα επισκεφτούμε την πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Διανυκτέρευση.

 

4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό επίσκεψη στο Ανάκτορο των Αγ. Μιχαήλ & Γεωργίου στην κεντρική πλατεία και βόλτα στην παλαιά πόλη της ΚΕΡΚΥΡΑΣ. Συνεχίζουμε για την γραφική ΚΑΣΣΙΩΠΗ παραμονή, γεύμα. Εν συνεχεία για το ΚΑΝΟΝΙ όπου θα επισκεφτούμε το Μοναστήρι της Παναγίας Βλαχέρνας και το μαγευτικό ΠΟΝΤΙΚΟΝΗΣΙ. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

5η ημέρα: ΤΡΙΤΗ

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το λιμάνι όπου θα επιβιβαστούμε στο καράβι για ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ. Εν συνεχεία για ΠΑΡΓΑ παραμονή, γεύμα. Επιστροφή για ΑΝΤΙΡΡΙΟ όπου θα περάσουμε την κρεμαστή γέφυρα για ΡΙΟ και  με τις ανάλογες στάσεις καθ’ οδόν, επιστροφή στην Αθήνα.

Τιμή : 365 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • Τέσσερις  διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο POTAMAKI BEACH 3* σε δίκλινα/τρίκλινα  δωμάτια στις γραφικές Μπενίτσες
  • Τα 4 πρωινά σε μπουφέ
  • Το Δείπνο της Μ. Παρασκευής
  • Το Αναστάσιμο Δείπνο
  • Το Εορταστικό Πασχαλινό γεύμα με συνοδεία Ζωντανής Μουσικής και απεριόριστη κατανάλωση από κρασί, μπύρα και αναψυκτικά
  • Το δείπνο της Δευτέρας
  • Τα εισιτήρια του πλοίου Α/R
  • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
  • Αρχηγός/ συνοδός εκδρομής
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr