ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

21 ΕΩΣ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ
 345 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ KYTHEA RESORT 4*
285 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ HOTEL IRIDA  3*

 

1η ημέρα:

6:00 π.μ. αναχώρηση από ΠΕΙΡΑΙΑ και 6:15π.μ. από ΟΜΟΝΟΙΑ. ΑΡΤΕΜΙΣΙΟ στάση. Εν συνεχεία για ΣΠΑΡΤΗ – ΣΚΑΛΑ και εφόσον κάνουμε μια ενδιάμεση στάση καθ’ οδόν θα φτάσουμε στην ΝΕΑΠΟΛΗ παραμονή, γεύμα (ελεύθερο) και επιβίβαση το μεσημέρι στο πλοίο για το ταξίδι μας στα ΚΥΘΗΡΑ. Άφιξη στο λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ και συνεχίζουμε για την ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ , τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την πρωτεύουσα του νησιού την ΧΩΡΑ με το βενετσιάνικο χρώμα, τα γραφικά δρομάκια και το κάστρο της, στάση. Το μεσημέρι θα καταλήξουμε στο ΚΑΨΑΛΙ με το γραφικό λιμάνι και τους πανέμορφους κολπίσκους της, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Κατόπιν μέσω ΚΑΛΑΜΟΥ – ΚΑΤΩ ΛΙΒΑΔΙ – ΛΙΒΑΔΙ – ΔΟΚΑΝΑ – ΑΡΑΙΟΙ θα φτάσουμε στον ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟ ένα καταπράσινο χωριό για να απολαύσουμε τον απογευματινό καφέ μας. Επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΑ ΚΥΘΗΡΑ

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό θα επισκεφτούμε την Παναγία ΜΥΡΤΙΔΙΩΤΙΣΣΑ όπου η εικόνα της είναι το πολυτιμότερο κειμήλιο του νησιού και η απανταχού προστάτιδά τους. Εν συνεχεία για το γραφικό ΑΒΛΕΜΟΝΑ ένα από τα ομορφότερα ψαροχώρια της Μεσογείου, σ’ ένα γοητευτικό Κυκλαδίτικο τοπίο με γραφικά ταβερνάκια και πεντακάθαρα νερά, παραμονή, μπάνιο, γεύμα. Επιστροφή το απόγευμα στο ξενοδοχείο μας για ξεκούραση. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

4η ημέρα: 

Μετά το πρωινό αναχωρούμε για το χωριό ΠΟΤΑΜΟΣ, το μεγαλύτερο των ΚΥΘΗΡΩΝ που αποτελεί το εμπορικό του κέντρο διατηρώντας παράλληλα τον γραφικό του χαρακτήρα. Θα περπατήσουμε και θα θαυμάσουμε αρκετά παραδοσιακά και νεοκλασικά σπίτια και θα ποιούμε τον καφέ μας σε κάποιο από τα παραδοσιακά καφενεία του. Εν συνεχεία για το λιμάνι του ΔΙΑΚΟΦΤΙ επιβίβαση στο πλοίο για ΝΕΑΠΟΛΗ άφιξη, γεύμα και συνεχίζουμε για ΣΠΑΡΤΗ – ΤΡΙΠΟΛΗ με ενδιάμεσες στάσεις καθ’ οδόν για ΟΜΟΝΟΙΑ – ΠΕΙΡΑΙΑ

Τιμή κατ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

345 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ KYTHEA RESORT 4*
285 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ ΣΤΟ HOTEL IRIDA  3*

Περιλαμβάνονται:

 • Το εισιτήριο του πούλμαν
 • Τα ξενοδοχεία KYTHEA RESORT 4* & HOTEL IRIDA 3* σε δίκλινα δωμάτια στην ΑΓΙΑ ΠΕΛΑΓΙΑ
 • Τα 3 πρωινά σε μπουφε
 • Tα 3 Δείπνα
 • Τα εισιτήρια του πλοίου A/R (ΝΕΑΠΟΛΗ – ΚΥΘΗΡΑ – ΝΕΑΠΟΛΗ)
 • Αρχηγό – Συνοδό
 • Το τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο30 – v.5073/2023) για το ξενοδοχείο
 • Ασφαλιστική Κάλυψη Αστικής Ευθύνης Ταξιδιωτικών Πρακτόρων
 • Φ.Π.Α.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο KYTHEA RESORT 4*

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το HOTEL IRIDA 3*

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr