ΚΥΘΝΟΣ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

31 ΜΑΪΟΥ ΕΩΣ 02 ΙΟΥΝΙΟΥ
165 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

 

1η ημέρα: 

Αναχώρηση 05:45 πμ από Πειραιά και 06:00πμ από Αθήνα για το λιμάνι του Λαυρίου και από εκεί επιβίβαση στο φέρρυ με προορισμό την Κύθνο. Άφιξη στο λιμάνι του Μέριχα και αναχώρηση για τον γραφικό όρμο Λουτρά όπου και οι 2 θερμές πηγές που είναι και μοναδικές στις Κυκλάδες και με θερμοκρασίες άνω των 52 βαθμών Κελσίου τροφοδοτούν το τοπικό υδροθεραπευτήριο. Παραμονή για μπάνιο(για όσους το επιθυμούν) και γεύμα προαιρετικά στην όμορφη παραλία στην άκρη της οποίας μπορείτε να απολαύσετε τις ευεργετικές ιδιότητες των ζεστών νερών. Κατόπιν τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας.Το απόγευμα αναχώρηση για την πρωτεύουσα Μεσάρια(Χώρα) που είναι χτισμένη αμφιθεατρικά και εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με το έντονο κυκλαδίτικο χρώμα και την αυθεντική νησιώτικη ατμόσφαιρα. Mικρές πλατείες και γραφικά πλακόστρωτα, κάτασπρα σπίτια με χρωματιστές πόρτες και παράθυρα, σκαλιά, καμάρες και στεγάδια, ιστορικές εκκλησίες όπως του Αγ.Σάββα(1613), και ανεμόμυλοι συνθέτουν ένα θαυμάσιο οικιστικό σύνολο. Επιστροφή στο ξενοδοχείο. Διανυκτέρευση.

ΚΥΘΝΟΣ

2η ημέρα:

Μετά το πρωινό μας αναχώρηση για οικισμό της Δρυοπίδας(Χωριό) στον οποίο ζούσαν οι Δρύοπες oι πρώτοι κάτοικοι του νησιού και είναι γνωστός για την ιδιαίτερη κυκλαδιτική αρχιτεκτονική του με τα ομοιόμορφα δυόρωφα σπίτια τα οποία σκέπαζονται όλα περιτέχνως με κεραμίδι. Κατόπιν για την εκκλησία της Παναγιάς Κανάλας, προσκύνημα στην θαυματουργή εικόνα η οποία οφείλει την ονομασία της στο στενό κανάλι ανάμεσα στη Κύθνο και την Σέριφο όπου και ανακαλύφθηκε από ντόπιους ψαράδες. Συνεχίζουμε για το νοτιότερο τμήμα του νησιού όπου και θα συναντήσουμε την αμμουδερή παραλία του Αγ.Δημητρίου με τα μεγάλα αλμυρίκια όπου και η παραμονή μας για μπάνιο(για όσους το επιθυμούν) και γεύμα (προαιρετικά). Το απόγευμα επιστροφή στο ξενοδοχείο μας. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: 

Μετά το πρωινό οδεύουμε για Μέριχα οπού θα υπάρξει χρόνος ελεύθερος για μπάνιο, cafe και φαγητό. Προαιρετικά όσοι επιθυμούν μπορούν να πάρουν το καραβάκι για να τους μεταφέρει στη ξακουστή παραλία Κολώνα για μπάνιο. Εν συνεχεία συγκέντρωση στο λιμάνι και επιβίβαση στο πλοίο με αναχώρηση για Λαύριο και από εκεί για Αθήνα/Πειραιά.

Τιμή 

165 €  κατ’ άτομο σε δίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

 • Εισιτήρια πλοίου ΛΑΥΡΙΟ – ΚΥΘΝΟΣ – ΛΑΥΡΙΟ
 • μεταφορές με πολυτελές πούλμαν βάσει προγράμματος
 • 2 διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MELTEMI στα Λουτρά Κύθνου
 • 2 πρωινά
 • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23) ο οποίος ανέρχεται σε 1,50 ευρώ ανά διανυκτέρευση
 • αρχηγός/συνοδός
 • ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους
 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr