ΣΠΑΡΤΗ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

 168 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ

ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ
19 ΙΟΥΛΙΟΥ & 16, 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 

ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ – ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ – ΓΥΘΕΙΟ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ – ΣΠΑΡΤΗ

Αναχώρηση 07:00πμ. από Πειραιά και 07:15 από Αθήνα για Αρτεμίσιο-στάση, κατόπιν μέσω Σπάρτης συνεχίζουμε για Μονεμβασιά, γνωστή και ως Μαλβαζία από την εποχή των Φράγκων που ηταν ανάμεσα στους λαούς που διαφέντεψαν ιστορικά τον περίφημο Βράχο.Επίσκεψη στη μεσαιωνική καστροπολιτεία που εντυπωσιάζει με τις βυζαντινές εκκλησίες και τα στενά λιθόστρωτα δρομάκια που οδηγούν στη κορυφή του φρούριου με τη μοναδική θέα στο Μυρτώο Πέλαγος. Επιστροφή στη νέα πόλη και παραμονή για μπάνιο και γεύμα. Μετάβαση στην Σπάρτη και τακτοποίηση στο κεντρικό ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος. Δείπνο. Διανυκτέρευση.

ΣΠΑΡΤΗ - ΜΟΝΕΜΒΑΣΙΑ - ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ

2η ημέρα: ΑΡΕΟΠΟΛΗ – ΣΠΗΛΑΙΑ ΔΙΡΟΥ – ΓΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ – ΓΥΘΕΙΟ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Αρεόπολη,πρωτεύουσα της Μέσα Μάνης και ένας καλοδιατηρημένος οικισμός με πέτρινα σοκάκια που φέρουν ζωντανά τα ίχνη της αίγλης του παρελθόντος, με επιβλητικά πυργόσπιτα και λιθόχτιστους ξενώνες.Κατόπιν για Δυρό για επίσκεψη στα περίφημα Σπήλαια τα οποία εξερευνήθηκαν συστηματικά από τους σπηλαιολόγους Iωάννη και Άννα Πετροχείλου και στην εποχή μας το γνωστό μήκος τους ξεπερνά τα 14 χιλιόμετρα. Συνεχίζουμε μέσω όμορφης παραλιακής διαδρομής μέσα από χωριά με χαρακτηριστικη αρχιτεκτονική και παραδοσιακά καστρόσπιτα που θα μας φέρει στον παραλιακό και λιθόδμητο Γερολιμένα, παραμονή για μπάνιο και γεύμα και το απόγευμα θα απολαύσουμε τον καφέ μας στο κοσμικό Γύθειο ενώ αργότερα θα επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας. Δείπνο,διανυκτέρευση

3η ημέρα: ΕΛΑΦΟΝΗΣΟΣ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για Πούντα, επιβίβαση στο φέρυ και πέρασμα στη σαγηνευτική Ελαφόνησο, των τυρκουάζ κρυστάλλινων νερών και των απέραντων χρυσαφένιων παραλίων. Παραμονή για μπάνιο στη μαγευτική παραλία του Σίμου και το μεσημέρι γεύμα στο λιμανάκι τη Χώρας. Στη συνέχεια θα πάρουμε τον δρόμο της επιστροφής μεσω ΕΟ Τριπόλεως και ύστερα απο ενδιάμεση καθοδόν στάση θα φτάσουμε το βράδυ σε Αθήνα και Πειραιά.

Τιμή 

168 € κατ άτομο στο δίκλινο δωμάτιο
238 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

 • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
 • 2 διανυκτέρευσεις στο κεντρικό ξενοδοχείο ΜΑΝΙΑΤΗΣ 3* στη Σπάρτη
 • 2 πρωινά
 • 2 δείπνα
 • εισιτήρια φέρυ για Ελαφόνησο
 • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23) ο οποίος ανέρχεται σε 3 ευρώ ανά διανυκτέρευση
 • Αρχηγός συνοδός
 • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
 • ΦΠΑ.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

 • Ότι δεν αναγράφεται στα περιλαμβανόμενα ή αναφέρεται ως προαιρετικό
 • Είσοδοι σε αρχαιολογικούς και μουσειακούς χώρους

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

  τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
  Εmail:
  info@fourseasonsgreece.gr