ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ – ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ
3ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

01 – 03 ΜΑΡΤΙΟΥ
190 € ΜΕ ΠΡΩΙΝΟ

ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ – ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ

 

1η ημέρα: ΑΘΗΝΑ – ΠΑΝΑΓΙΑ ΣΟΥΜΕΛΑ – ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Αναχώρηση 07:00πμ από Πειραιά και 07:20πμ από Αθήνα και με τις απαραίτητες ενδιάμεσες στάσεις για καφέ και ξεκούραση συνεχίζουμε με προορισμό την ιστορική Παναγιά Σουμελά, επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιερού Προσκυνήματος που βρίσκεται στις πλαγιές του Βερμίου όρους κοντά στο χωριό Καστανιά. Το σημερινό μοναστήρι αποτελεί αναβίωση της περίφημης ομώνυμης Μονής τα ερείπια της οποίας σώζονται στο όρος Μελά, κοντά στην Τραπεζούντα του Πόντου και θεωρείται ορόσημο ιδιαιτέρως για τον ποντιακό Ελληνισμό. Κατόπιν για το Λουτράκι Αριδαίας που βρίσκεται στην επαρχία Αλμωπίας στους πρόποδες του όρους Καϊμακτσαλάν λίγα χιλιόμετρα από τα ελληνοσκοπιανά σύνορα και δίπλα στις όχθες του θερμοπόταμου που διασχίζει την περιοχή και αποτελεί τη πηγή των φημισμένων ιαματικών Λουτρών Πόζαρ τα οποία με σταθερή θερμοκρασία 37οC, αναβλύζουν εδώ και χιλιάδες χρόνια από το βουνό δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό θέαμα απαράμιλλης φυσικής ομορφιάς που συνδυάζει το υγρό στοιχείο με το πυκνό πράσινο της περιοχής. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες ΣΠΑ. Διανυκτέρευση.

2η ημέρα: ΛΟΥΤΡΑΚΙ – ΛΙΜΝΗ ΒΕΓΟΡΙΤΙΔΑ – ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ – ΑΓ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ

Μετα το πρωινό μας χρονος ελεύθερος για να απολαύσουμε τη λουτροθεραπεία μας(έξοδα ατομικά) στις μικρές κλειστές πισίνες, στον καταρράκτη ή στη μεγάλη πισίνα αλλά και στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου μας και να επωφεληθούμε από τις ευεργέτικες ιδιότητες των νερών. Στη συνέχεια θα επισκεφτούμε την όμορφη λίμνη Βεγορίτιδα η οποία θεωρείται ιδανικό καταφύγιο για πλήθος άγριων πουλιών αλλά και σπουδαίος ψαρότοπος κάνοντας μια στάση στο όμορφο χωριό Άγιος Παντελεήμονας που προσφέρει πανοραμική θέα στη λίμνη. Κατοπιν θα ανηφορίσουμε στο πιο γνωστό θέρετρο της περιοχής τον γραφικό Άγιο Αθανάσιο όπου και παραμονή για φαγητό(προαιρετικά) και παρακολούθηση των εκδηλώσεων ενώ το απόγευμα θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής για το ξενοδοχείο μας. Χρόνος ελεύθερος για να απολαύσουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες ΣΠΑ. Διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΕΔΕΣΣΑ – ΝΑΟΥΣΑ – ΑΛΣΟΣ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ – ΑΘΗΝΑ

Μετά το πρωινό αναχώρηση για την πόλη της Έδεσσας και επίσκεψη στο πάρκο των ορμητικών καταρρακτών που βρίσκονται στην άκρη ενός σμιλεμένου από το νερό βράχου – που λέγεται και «φρύδι της πόλης» – και αποτελούν τους μεγαλύτερους στα Βαλκάνια. Κατόπιν για την όμορφη Νάουσα, η οποία είναι χτισμένη στους πρόποδες του όρους Βέρμιο και διασχίζεται από τον ποταμό Αραπίτσα. Παραμονή στην όμορφη πόλη με το σημαντικό ιστορικό και λαογραφικό Μουσείο της και από εκεί για το άλσος του Αγίου Νικολάου, ένας επίγειος παράδεισος με άφθονα τρεχούμενα νερά και αιωνόβια πλατάνια σε μια σπάνια συμφωνία ήχων και χρωμάτων η οποία συνεπαίρνει τον επισκέπτη. Παραμονή για γεύμα(κούλουμα)(προαιρετικά) στην όμορφη τοποθεσία και στη συνέχεια με ενδιάμεσες στάσεις θα πάρουμε το δρόμο της επιστροφής με ενδιάμεσες καθ’ οδόν στάσεις για Αθήνα/Πειραιά.

Τιμή 

190 € κατ άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
175 € κατ άτομο σε τρίκλινο δωμάτιο

300 € μονόκλινο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • 2 διανυκτερεύσεις στοξενοδοχείο  4 ΕΠΟΧΕΣ HOTEL & SPA 3* στο Λουτράκι Αριδαίας
  • 2 πρωινά
  • Δωρεάν χρήση SPA (Σάουνα, Χαμάμ, Τζακούζι, Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα & Γυμναστήριο)
  • τέλος ανθεκτικότητας στην κλιματική κρίση (άρθρο 30 – v.5073/23) ο οποίος ανέρχεται σε 1,50€ / διανυκτέρευση
  • αρχηγός/συνοδός
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ.

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

Δεν περιλαμβάνονται:

  • Εισιτήρια σε αρχαιολογικούς χώρους και μουσεία
  • Ότι αναφέρεται ως προαιρετικό

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr