ΠΑΣΧΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΣΚΥΡΟ
4ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

18 ΕΩΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ
340 € ΜΕ ΗΜΙΔΙΑΤΡΟΦΗ (ΠΛΗΡΗ ΓΕΥΜΑΤΑ)

TIMH EARLY BOOKING: ΜΟΝΟ 315 € ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 31/03

1η ημέρα: M. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αναχώρηση νωρίς το πρωί από Ομόνοια για Κύμη με ενδιάμεση στάση στην Ερέτρια. Επιβίβαση στο πλοίο  και απόπλους για τα Λινάρια, το γραφικό λιμάνι της Σκύρου. Γεύμα σε τοπική ταβέρνα .Κατόπιν θα επισκεφθούμε το νότιο  μέρος του νησιού .Αναχώρηση και τακτοποίηση στο ξενοδοχείο. Χρόνος ελεύθερος για ξεκούραση   Δείπνο. Το βράδυ μετάβαση στην Χώρα για να παρακολουθήσουμε την περιφορά του Επιταφίου  και βόλτες στα γραφικά της σοκάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο,  διανυκτέρευση.

2η ημέρα: Μ.ΣΑΒΒΑΤΟ

Μετά το πρωινό μας θα μεταβούμε στην Μονή Αγίου Γεωργίου και στην συνέχεια στη ΧΩΡΑ, για να επισκεφθούμε το Αρχαιολογικό Μουσείο και το Ιστορικό Λαογραφικό Μουσείο Φαλτάιτς, ελεύθερος χρόνος και μετάβαση στον οικισμό Μαγαζιά που βρίσκεται κάτω από τη Χώρα, με την αμμουδερή παραλία όπου θα παραμείνουμε για γεύμα.

Αναχώρηση για το βόρειο τμήμα του νησιού με τα πυκνά πευκοδάση που πολλές φορές φτάνουν μέχρι τη θάλασσα, παραδοσιακά άσπρα σπιτάκια, μικρά εκκλησάκια και πανέμορφες παραλίες με γαλήνια ατμόσφαιρα και πεντακάθαρα νερά. Εκεί θα συναντήσουμε την Ατσίτσα, γραφικό χωριό χτισμένο μέσα στο πράσινο με πολλούς γραφικούς κολπίσκους. Επιστροφή, στο ξενοδοχείο και το βράδυ μετάβαση στην Χώρα για να παρακολουθήσουμε την Ανάσταση. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, Αναστάσιμο δείπνο,  διανυκτέρευση.

3η ημέρα: ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Ελεύθερο πρωινό για να απολαύσετε τον  χρόνο σας μέχρι το Πασχαλινό μας γεύμα όπου θα υπάρχει  μουσική και διασκέδαση. Το βραδάκι μετάβαση στην παλιά χώρα της Σκύρου, χτισμένη αμφιθεατρικά στις πλαγιές λόφου, στη σκιά ενός Μεσαιωνικού κάστρου, με τα παραδοσιακά καλντερίμια και την αιγαιοπελαγίτικη αρχιτεκτονική και τα όμορφα μπαράκια και ταβερνάκια. Επιστροφή στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

4η ημέρα: ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Μετά το πρωινό, αναχώρηση από το ξενοδοχείο μας και έτσι κλείνουμε την επίσκεψη μας στο νησί και συνεχίζουμε για το λιμάνι Λινάρια, επιβίβαση στο F/B και απόπλους για Κύμη. Στάση στη Χαλκίδα και καταλήγουμε το βράδυ στην Αθήνα.

Τιμή :

340 € κατ΄άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο
Παιδί έως 12 ετών σε τρίκλινο με τους γονείς : 170 € 
Μονόκλινο: 445€

Τιμή early booking έως 31/03

315 € € κατ΄άτομο στο δίκλινο/τρίκλινο δωμάτιο

Περιλαμβάνονται:

  • Μετάβαση και επιστροφή με πολυτελές πούλμαν
  • Τρεις διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο  SKΙROS PALACE 4* σε δίκλινα δωμάτια στην παραλία ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ της ΣΚΥΡΟΥ
  • 3 πρωινά σε μπουφέ
  • Δείπνο Μ. Παρασκευής με νηστίσιμα
  • Αναστάσιμο δείπνο με μαγειρίτσα
  • Πασχαλινό εορταστικό γεύμα με μουσική και διασκέδαση
  • Απεριόριστα κρασί, μπύρες, αναψυκτικά στην διάρκεια των γευμάτων
  • Εισιτήρια πλοίων ΚΥΜΗ-ΣΚΥΡΟΣ-ΚΥΜΗ
  • Περιηγήσεις – ξεναγήσεις βάσει προγράμματος
  • Συνοδός εκδρομής
  • Τοπικός ξεναγός
  • Φόρος διανυκτέρευσης
  • Ασφάλεια αστικής ευθύνης
  • ΦΠΑ

*Πατήστε εδώ για να δείτε τις κριτικές για το ξενοδοχείο

 

Φόρμα ενδιαφέροντος - Πατήστε εδώ

    τηλ.κρατήσεων: 211-2130571 / 6988359000
    Εmail:
    info@fourseasonsgreece.gr